Фото: сайт УАФ

"Челсі" планує відправити в оренду зіркового українця, — ЗМІ

Лондонський "Челсі" планує цього сезону у зимове трансферне вікно відправити українського півзахисника Михайла Мудрика в оренду. У поточному сезоні українець відзначився однією результативною передачею у чотирьох матчах за англійський клуб. 

Як повідомляє Tribuna.com, посилаючись на журналіста Саймона Філіпса, у січні 2025 року 23-річний українець приєднається до нового клубу на правах оренди.

Таким чином агенти футболіста прагнуть, щоб у новій команді гравець збірної України отримував більше ігрового часу. Мудрику це необхідно, щоб реанімувати його кар'єру, адже після його переходу в англійський гранд, прогрес гравця сповільнився. Мудрик отримував замало ігрового часу та не виправдовував очікувань щодо його гри, попри те, що "Челсі" неодноразово призначав нових спеціалістів на посаду головного тренера. 

Зауважимо, що у серпні Мудрик змінив свого агента та став клієнтом української агентської компанії Вадима Шаблія ProStar. Раніше агентські послуги футболісту забезпечував Олексій Альохін з компанії ALIK FOOTBALL MANAGEMENT.

"Я радий вітати Мудрика у нашій компанії. Ми докладемо всіх зусиль, щоб наша співпраця була взаємовигідною, продуктивною та довгостроковою", — зазначав Шаблій.

Варто наголосити, що близький друг Мудрика півзахисник "Шахтаря" Георгій Судаков також змінив ALIK FOOTBALL MANAGEMENT на ProStar. До переходу Мудрика у "Челсі" вони разом грали за донецький клуб. 

Нагадаємо, 10 вересня збірна України програла національній команді Чехії в матчі другого туру групового раунду Ліги націй сезону-2024/25. Поєдинок на "Еден Арені" у чеській Празі завершився з рахунком 3:2.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.09.2024 14:30