Фото: соцмережа X "Роми"

"З кожним днем стаю кращим": Довбик прокоментував свій перший гол у Лізі Європи

Нападник римської "Роми" та гравець збірної України Артем Довбик прокоментував свій дебютний гол у Лізі Європи. Українець відзначився забитим м'ячем у матчі проти іспанського "Атлетіка" (1:1). 

Як повідомляє Tribuna.com, у Довбика видався важкий старт кар'єри в італійському клубі, втім українцеві вдається вже у третьому поспіль матчі відзначатися забитими м'ячами.

Футболіст наголосив, що спочатку йому була необхідна адаптація, щоб знайти своє місце на полу у новій команді, а також адаптуватися до нового тренера римлян. 

"Насправді спочатку трохи була адаптація. Коли ви приїжджаєте в нову команду, вам потрібен час, щоб знайти своє місце на полі. Я адаптуюся до нового тренера та з кожним матчем стаю все кращим і кращим", — зауважив Довбик.

Зокрема, на питання щодо пропущеного на останніх хвилинах м'яча, Довбик зауважив, що він має розчарування, адже в результаті "Рома" отримала не те, чого хотіла, але команда продовжує йти тим же шляхом.

Варто наголосити, що український форвард на 32-й хвилині матчу замкнув навісну передачу від іспанця Анхеліно та влучним ударом головою переправив м'яч у сітку воріт іспанського клубу. Вже на 81-й хвилині матчу Довбика замінили, а замість нього вийшов узбецький форвард Ельдор Шомуродов. Вже на 85-й хвилині римський клуб пропустив гол та втратив перемогу. Матч закінчився з рахунком 1:1.

Нагадаємо, раніше Довбик поділився своїми думками щодо своєї адаптації у клубі та взаємодії з партнерами по команді. Українець вважає захисників італійського чемпіонату сильнішими за центрбеків іспанської Ла Ліги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 28.09.2024 03:30