Роман Пагулич і Павло Холодов в Сумській області у 2022 році. Фото: "Радіо Свобода"

Журналісти "Радіо Свобода" потрапили під російський обстріл на Донеччині: є поранені

У четвер, 10 жовтня, знімальна група "Радіо Свобода" потрапила під ворожий обстріл під час знімання українських військових у Донецькій області на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Відомо, що група проекту "Донбас Реалії" ("Радіо Свобода") у складі кореспондента Романа Пагулича й оператора Павла Холодова фільмувала роботу операторів FPV. У цей час російські окупанти вдарили ствольною артилерією по позиціях українських бійців.

Один із снарядів впав поруч із Романом Пагуличем і бійцями, з якими він спілкувався. У результаті атаки воєнний кореспондент зазнав контузії, двоє бійців отримали легкі поранення. Оператора Павла Холодова уламки не зачепили. 

Усіх постраждалих доставили в стабілізаційний пункт, де їм надали першу допомогу. Наразі загрози життю поранених бійців і членів знімальної групи немає.

Нагадаємо, 10 жовтня стало відомо, що українська журналістка Вікторія Рощина, яка у 2023 році зникла на окупованих територіях, померла у ворожому ув'язненні. Її мали етапувати до в’язниці "Лефортово" у Москві, аби підготувати до повернення в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.10.2024 21:25