Зимові Олімпійські ігри-2018: Норвегія йде у відрив

12 ЛЮТОГО 2018 15:47

За підсумками другого дня Ігор в Пхенхчані в загальному неофіційному заліку за медалями лідирує Норвегія, другий рядок займають Нідерланди, третю - Німеччина. Правда, у Німеччині найбільше число золотих медалей - 3.  

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

Другий день Олімпійських ігор в Пхенчхані пройшов під знаком Норвегії.  

У скіатлоні у чоловіків норвезькі лижники зібрали весь комплект медалей. Золото завоював Симен Крюгер.  

Відзначимо, що на перших же хвилинах гонки олімпійський чемпіон потрапив в неприємну ситуацію. Він впав і при цьому захопив з собою двох росіян, в тому числі Дениса Спіцова. В результаті він фінішував четвертим.  

У сноубордистів найсильнішим виявився 17-річний американець Редмонд Джерард. Він зумів завоювати золото в дисципліні слоупстайл. Друге і третє місця дісталися канадцям.  

У фрістайлі серед жінок кращий результат показала француженка Перрін Лаффон, а Юлія Галишева своєї бронзою принесла першу медаль в скарбничку збірної Казахстану.  

Голландський ковзаняр Свен Крамер завоював золото серед стаєр на дистанції 5000. При цьому він встановив новий олімпійський рекорд - 6 хвилин 9,76 секунди.  

У біатлоні серед чоловіків-спринтерів найкращий час на дистанції 10 км показав німець Арнд Пайффер. При цьому він не тільки продемонстрував відмінну швидкість, але і пройшов стрільби без єдиного промаху.  

Серед саночників відзначився австрієць Давид Гляйршер. Срібло дісталося американцям, а бронза пішла в скарбничку Німеччини.  

За підсумками другого дня Ігор в Пхенхчані розклад по медалям виглядає наступним чином. Загалом, в неофіційному заліку лідирує Норвегія, другий рядок займають Нідерланди, третій - Німеччина.

 

Спорт, 12.02.2018 15:47