Фото: Instagram Трубіна

Зірковий гравець "Шахтаря" за крок від трансферу в "Бенфіку": деталі можливої угоди

Португальська "Бенфіка" наблизилась до завершення трансферу воротаря "Шахтаря" Анатолія Трубіна. На цей момент угода на межі завершення.

Про це повідомив інсайдер Фабріціо Романо. За його словами, офіційна заявка вже надіслана донецькому клубу.

Що отримає "Шахтар" за трансфер Анатолія Трубіна

Донецький клуб може отримати 10 мільйонів євро фіксованою ціною та один мільйон євро у вигляді бонусів. Також "гірникам" перерахують 40% від майбутнього продажу голкіпера. За даними інсайдера, перші контакти відбулися ще чотири дні тому, зараз угода на стадії завершення.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін має домовленість з "Інтером" щодо майбутнього трансферу. За попередніми даними, футболіст "помаранчево-чорних" мав перейти в міланський клуб влітку наступного року на правах вільного агента.

За попередньою інформацією, Трубін міг замінити голкіпера "Інтера" Андре Онана. Він є одним з п’яти кандидатів на трансфер в чемпіонат Італії.

Своєю чергою у тренерський штаб донецького "Шахтаря" увійшов колишній гравець команди Олексій Гай. В одному зі своїх скандальних інтерв’ю футболіст наголошував, що не вважає росіян агресорами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2023 18:33