Фото: Instagram Неймара

Зірковий Неймар планує придбати острів поблизу Бразилії: яка його вартість (фото)

Нападник "Аль-Хілаля" Неймар має намір придбати приватний острів Japao у тропічних водах поблизу Бразилії площею шість гектарів у тропічних водах біля Бразилії. Вартість потенційної угоди оцінюють у 8 мільйонів євро.

Про це повідомляє Sport Bild.

За даними видання, острів розташований на південний захід від Ріо-де-Жанейро і на ньому побудована головна вілла та три інших бунгало з видом на море. На острів можна потрапити лише на човні або ж гвинтокрилом: летіти доведеться 35 хвилин. Купівля такої нерухомості обійдеться 32-річному бразильцю в 8 мільйонів євро.

Нападник "Аль-Хілаля" Неймар має намір придбати приватний острів у тропічних водах поблизу Бразилії площею шість гектарів у тропічних водах біля Бразилії

Скріншот з сайту qafqazinfo.az

Неймар перейшов до "Аль-Хілаля" влітку 2023-го за 90 мільйонів євро. За цей час він провів п'ять ігор за клуб, забив один гол та віддав три гольові передачі.

Виступи Неймара за ПСЖ

Неймар в сезоні 2022/23 забив 18 голів та зробив 17 асистів у 29 матчах за ПСЖ. Французький гранд підписав Неймара влітку 2017 року з "Барселони" за 222 мільйони євро. За шість років в клубі нападник відзначився 118 забитими м’ячами та 77 результативними передачами у 173 зустрічах.

Неймар у складі ПСЖ став п'ятиразовим чемпіоном Франції, завоював три національні Кубки та три Суперкубки, а також Кубок французької ліги.

Нагадаємо, нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду, який грає за "Ан-Наср" з Саудівської Аравії, увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Він став найбільш оплачуваним спортсменом у 2023 році.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 10.10.2024 18:15