Фото: Генштаб ЗСУ

Знищили три ворожі дрони та авіабомби: ЗСУ завдали нищівних ударів по рашистах

Протягом доби українські воїни знищили три російські безпілотники та стільки ж коригованих авіаційних бомб.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

"Наші захисники знищили три БпЛА різних типів (Орлан-10, Supercam і Ланцет-3), а також три кориговані авіаційні бомби", — йдеться в повідомленні.

Крім того, авіація Сил оборони за минулу добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії водночас вразили два райони зосередження живої сили противника, два склади паливно-мастильних матеріалів та ворожу станцію радіоелектронної боротьби.

Також у Генштабі повідомили, що у населених пунктах Джанкойського району тимчасово окупованого Криму, російські загарбники залучають до будівництва фортифікаційних споруд місцеве населення. Відомо, що до інженерних робіт переважно залучаються чоловіки, більшість з яких наркомани та особи з алкогольною залежністю. Робітникам окупанти обіцяють грошову винагороду, проте люди її не отримують, або отримують не в повному розмірі. Зафіксовано випадки, коли обдурені люди відмовляються йти на подальшу співпрацю, після чого, озброєні окупанти силою примушують їх копати траншеї.

Нагадаємо, 6 квітня Збройні сили України на Сході знищили російський гелікоптер Ка-52 "Алігатор". Увесь екіпаж вертольота загинув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.04.2023 07:25