Фото: Генеральний штаб Збройних сил України

ЗСУ розширюють прорив російської оборони на Півдні, — CNN

В Запорізькій області українські бійці, ймовірно, прорвали першу лінію оборони окупантів на півдні. Військові Збройних сил України рухаються в напрямку міста Токмак.

Заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Марка Міллі цитує Almamlakatv.

За його словами, з'являється все більше ознак того, що українські війська прорвали першу лінію російської оборони на частині південної лінії фронту в Запорізькій області.

"Розширюють клин у напрямку стратегічно важливого міста Токмак", — заявив Міллі. 

Водночас, як зазначає CNN, зараз російські блогери малюють песимістичну картину на фронті для московських військ на деяких ділянках півдня.

"Один з них заявив, що ЗСУ на півдні наступають на Новопрокопівку, а також почали паралельний наступ в районі Вербового на сході — під сильним артилерійським вогнем в обох напрямках. Деякі російські так звані воєнкори повідомляють, що Україна використовує авіацію для прикриття наступаючої піхоти і перекинула додаткові боєприпаси в район Малої Токмачки", — пише CNN.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що наступальна операція Збройних сил України триває. Наші військові на Півдні наближаються до другої лінії оборони росіян. За словами Маляр, окупанти посилюють другу і третю лінії оборони, створюють залізобетонні конструкції та хочуть додатково окопатися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2023 16:32