Зять Трампа поїде вирішувати близькосхідний конфлікт

12 СЕРПНЯ 2017 10:06

Джаред КУШНЕР та інші члени американської делегації зустрінуться з лідерами країн Близького Сходу з метою заохотити ізраїльтян і палестинців до прямих мирних переговорів. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на DW.

Президент США Дональд ТРАМП відправляє свого зятя Джареда КУШНЕРА, адвоката Джейсона ГРІНБЛАТА і заступницю радника з питань національної безпеки Діну ПАУЕЛ на Близький Схід для проведення зустрічей з регіональними лідерами та обговорення «шляху до ґрунтовних мирних ізраїльсько-палестинських переговорів».

Зокрема, як очікується, американська делегація проведе зустрічі з лідерами Саудівської Аравії, Об'єднаних Арабських Еміратів, Катару, Йорданії, Єгипту, Ізраїлю та керівництвом Палестинської автономії.

«При тому, що регіональні переговори гратимуть важливу роль, президент США ТРАМП запевняє, що мир між ізраїльтянами і палестинцями може обговорюватися лише прямо між двома сторонами», - заявили у Білому домі.

Нагадаємо, у липні у відповідь на запровадження Ізраїлем нових заходів безпеки на Храмовій горі керівництво Палестинської автономії тимчасово «заморозило» контакти з Ізраїлем «на всіх рівнях».

Світ, 12.08.2017 10:06