Фото: соцмережі

З'явилися останні прижиттєві фото ліквідованого екс-нардепа Киви

З'явилися останні прижиттєві фото екс-нардепа та зрадника України Іллі Киви. 6 грудня його знайшли мертвим на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" в Підмосков'ї.

Світлини, які нібито були зроблені перед ліквідацією Киви, опублікував блогер Сергій Іванов у Facebook. Фото йому начебто надали джерела у розвідці.

"Перед ліквідацією Кива відпочивав у ресторані "Пушкін" в московському ГУМі і це, до речі, дуже символічно для інших апологетів Пушкіна та любителів розкішного життя за російські гроші. Організована ГУР "фотосесія" тривала понад три місяці, мої джерела кажуть, що цікавих матеріалів дуже багато. І не лише про Киву", — пише блогер.

Останні фото Іллі Киви

Фото: соцмережі

Що відомо про смерть Іллі Киви

У середу, 6 грудня, у Росії знайшли мертвим колишнього нардепа та зрадника України Іллю Киву. За інформацією російських пропагандистів, його тіло виявили у Підмосков'ї у селі Супоніво Одинцовського району.

Низка українських ЗМІ з посиланням на джерела в Службі безпеки України повідомила, що зрадника ліквідували зі стрілецької зброї — це спецоперація СБУ. 

За даними росЗМІ, 7 грудня правоохоронці взялися допитувати співмешканку екс-нардепа Киви. Підозрюють, що вона могла навести кілера. Ім'я жінки не повідомляють. За її словами, він останнім часом дуже тривожився за своє життя.

Нагадаємо, за даними російських пабліків, ліквідованому екс-нардепу Іллі Киві росіяни пропонували посаду так званого "губернатора" Херсонської області. Про це йдеться в секретних документах, які знайшли під час обшуку у квартирі зрадника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.12.2023 23:33