Фото: соцмережі / ілюстративне

З'явилися супутникові знімки наслідків "бавовни" у Криму

У вівторок, 29 серпня, на заході тимчасово окупованого Криму, в селі Оленівка, пролунали вибухи. У мережі опублікували знімки наслідків "бавовни".

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

На супутникових знімках сервісу Planet.com помітно невідомі об'єкти та сліди від автомобільної техніки в районі Оленівки. Згідно з наявною інформацією, спалах у цьому районі також зафіксували супутники NASA.

Знімок Planet.com

Знімок Planet.com

Що відомо про вибухи в Криму

За словами очевидців, спочатку пролунав глухий вибух, а потім у небо здійнялася хмара густого диму. До місця вибуху окупанти направила карети "швидких".

Водночас пропагандисти намагаються заспокоїти населення та переконують, що ніякої "бавовни" не було, а в Оленівці нібито горить трава в степу. Гауляйтери Криму інформацію поки не коментують.

Нагадаємо, 24 серпня в окупованому Криму пройшла спецоперація Головного управління розвідки Міністерства оборони України за підтримки Військово-Морських сил. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

За даними ГУР, під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.08.2023 17:46