Фото: 126 окрема бригада ТрО

Черговий успіх поблизу Старомайорського: військові повідомили про просування на Донеччині

Сили оборони мають успіх на Донеччині. У районі Старомайорського українським захисникам вдалось просунутись на пів кілометра уздовж лінії фронту.

Про це повідомив речник Об’єднаного прес-центру Сил оборони України Таврійського напрямку Валерій Шершень в ефірі телемарафону.

За його словами, українські штурмовики проводять біля Старомайорського успішну наступальну операцію. Окрім того, що вдалось просунутись на 500 метрів вздовж лінії фронту, ЗСУ змогли пройти на приблизно 750 метрів у глибину ворога.

Зазначимо, раніше речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомляв, що українські захисники відтісняють ворога на трьох напрямках. Наступальну операцію продовжують на Бахмутському, Мелітопольскому та Бердянському напрямках. Тут воїни відбивають позиції у ворожої армії та закріплюються на нових рубежах.

За словами Ковальова, Сили оборони мають успіх та закріплюються в напрямку Старомайорського на Донеччині. На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжують наступ північніше і південніше Бахмута. Тут росіяни були змушені покинути свої позиції в районі Андріївки. 

Нагадаємо, у Держдепі США вважають, що Україна вже деокупувала близько 45% власних територій з урахуванням Криму. Без урахування Криму, українські військові визволили близько 61% раніше захоплених росіянами територій. Такий успіх Сил оборони на фронті у США вважають "неймовірним".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.07.2023 13:41