Google хоче відмовитись від «живого пошуку»

31 ЛИПНЯ 2017 09:06

Пошуковик Google відмовляється від функції «живого пошуку», що дозволяє побачити результати ще під час введення запиту, передає TrueUA з посиланням на Укрінформ та «Комерсант».  

«Ця функція діє з 2010 року, рішення відмовитися від неї пов'язане з дедалі більшим поширенням мобільного пошуку, при якому діють інші принципи введення, а також є обмеження на обмін даними і зображеннями», - йдеться у повідомленні.  

За словами представника Google ресурсу Search Engine Land: «Наразі багато пошукових запитів здійснюються з мобільних пристроїв, де принцип введення зовсім інший і є обмеження на обмін даними і зображення. З урахуванням цього ми вирішили прибрати «живий пошук», щоб зосередитися на тому, як зробити пошук на всіх пристроях більш швидким і більш гнучким".  

Крім того, зазначається, що тепер при введенні запиту користувачу будуть показувати тільки різні варіанти запитів, пошукові результати не будуть завантажуватися в процесі друку, вони будуть з'являтися лише після натискання на Enter або на один із запропонованих пошукачем варіантів.

 

Технології, 31.07.2017 09:06