Microsoft і Sony об'єдналися для розвитку майбутніх технологій

17 ТРАВНЯ 2019 11:48

Компанії анонсували, що будуть співпрацювати для розвитку технологій, розробляючи нові рішення на базі Microsoft Azure. Надалі Sony і Microsoft планують використовувати напрацювання у власних іграх і сервісах. До того ж японська компанія планує впровадити технології Azure в уже існуючі сервіси, можливо, мова йде про PlayStation Now.

Схоже, Google Stadia змусила великі ігрові компанії знову пильно поглянути на новітні технології. Sony вже запустила власний сервіс, тоді як Microsoft тільки готує Project xCloud до релізу. Не виключено, що «ігрові гіганти» побачили в Stadia конкурента, який може змінити частину аудиторії, і вирішили об'єднати зусилля, щоб дати відсіч.

«Працюючи разом, компанії прагнуть надати більш досконалі розваги своїм клієнтам по всьому світу. Ці зусилля також включають створення платформ розробки для спільноти і творців контенту», - йдеться в прес-релізі.

Компанії також планують об'єднати зусилля в області штучного інтелекту, розширивши функціонал для споживачів.

Sony вже хоче використовувати ІІ-платформу і інструменти Microsoft у власних продуктах, щоб поліпшити взаємодію цієї технології з користувачами.

Технології, 17.05.2019 11:48