Qualcomm показала переваги ноутбуків на Snapdragon

28 БЕРЕЗНЯ 2018 14:18

Після серії змішаних оглядів на ноутбуки з мобільними процесорами Snapdragon 835, компанія Qualcomm випустила 3 рекламних роликах, в яких показала переваги системи, інформує TrueUA з посиланням на MS Power User.  

На початку грудня Microsoft і Qualcomm анонсували ноутбуки (Asus NovaGo і HP Envy x2) на мобільному ARM-чіпі Snapdragon 835 з чудовою автономністю і не самими чудовими цінниками.  

Природно, доцільність встановлення мобільного процесора в ноутбук викликала хвилю суперечок в мережі. Мовляв, те що народжене плавати, літати не буде, а «батл» на процесорі смартфона не встановити.  

В Qualcomm ж відповіли, що їх рішення - це трохи інше пальто. Згідно Qualcomm, продуктивності ARM-ноутбука за очі вистачить для середньостатистичного користувача, зате його переваги унікальні - він майже не гріється, тримає до 30 годин з одного заряду батареї і включається практично миттєво.   

Все це і показали в роликах, порівнявши ARM-ноутбук зі звичайним.  

У першому ролику порівнюється час автономної роботи, яке у ноутбука з процесором Snapdragon виявилося майже в 2 рази вище - 22 години перегляду відео проти 13 у звичайного ноутбука.

 

Технології, 28.03.2018 14:18