Xiaomi представила сидіння для унітазу з підігріванням

07 ЛИСТОПАДА 2017 10:40

Чого ми тільки не бачили на краудфандинговій платформі Xiaomi, але китайська компанія знову змогла здивувати, повідомляє TrueUA з посиланням на YOUPIN  

На майданчику стартував проект сидіння для унітазу Whale Spout з функцією підігрівання. Вона може дуже згодитися в зимовий час.   

Новинка виглядає як звичайне сидіння для унітазу. З одного боку з нього виходить кабель завдовжки 1.5 метра для підключення до найближчої розетки, на іншій знаходиться кнопка включення.   

Цей не черговий «розумний» пристрій в звичному розумінні - система просто підтримує температуру в діапазоні від 35 до 38 градусів Цельсія і працює цілу добу (на піку споживання досягає 60 Вт, але в такому режимі система знаходиться рідко).   

Пульта дистанційного керування немає. Японські унітази-комп'ютери як і раніше поза конкуренцією. У темному приміщенні сидіння включає підсвічування, а спеціальне антибактеріальне покриття перешкоджає розмноженню бактерій.

Корпус захищений від води за стандартом IPX4.  

У Китаї сидіння можна замовити приблизно за $26, його випускає партнер Whale Spout, а постачання почнуться в грудні.   

Новинка не сильно вдарить по гаманцю - навіть звичайнісінька кришка для унітазу може обійтися дорожче, а ціна «розумних» моделей стартує з $250.

 

Технології, 07.11.2017 10:40