Прикордонники та поліція зреагували на ситуацію щодо прориву у пункті пропуску «Шегині»

10 ВЕРЕСНЯ 2017 22:27

Державна прикордонна служба та Національна поліція України заявили про прорив у пункті пропуску «Шегині» та масове незаконне порушення державного кордону.

Про це прес-служби прикордонників та поліції повідомили у Facebook, інформує TrueUA.

Близько 20.00 група агресивно налаштованих осіб з боку в`їздного шлагбауму у пункті пропуску «Шегині» зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб серед яких були в т.ч. і Міхаїл Саакашвілі, і Народні депутати України. Під час інциденту 12 бійців Національної поліції та 5 Держприкордонслужби отримали тілесні ушкодження, – зазначили прикордонники.

У ДПСУ додали, що на місце події виїхала слідча група військової прокуратури котра спільно із Національною поліцією встановить всі обставини незаконного масово порушення кордону та для їх кваліфікації.

«Попередньо в діях організаторів масового безладу на кордоні вбачаються ознаки порушення ст.332 та 348 Кримінального кодексу України», – йдеться на сайті ДПСУ.

Також зазначається, що Адміністрація Держприкордонслужби звертається до всіх осіб, які незаконно порушили державний кордон України, прибути у пункт пропуску «Шегині» для оформлення факту законності перетину кордону.   

Події, 10.09.2017 22:27