Facebook розробляє пристрій для спілкування по відеозв'язку

02 СЕРПНЯ 2017 12:27

Facebook також працює над ще однією новинкою - «розумним» голосовим динаміком для управління домашньою технікою,- про це повідомляє TrueUA з посиланням на Bloomberg.com.  

Facebook розробляє пристрій, призначений для переговорів з відеозв'язку.   

Його можуть представити навесні 2018 року, пише BLOOMBERG. Як розповіли джерела видання, планується, що пристрій матиме сенсорний дисплей розміром приблизно з екран середнього ноутбука, а також камеру, здатну реагувати на рух.   

Воно буде призначено для застосування в домашніх умовах.   

Боти винайшли свою мову Перша демонстрація продукту очікується на профільній конференції F8, яка відбудеться навесні 2018 року. Прототипи вже створені, їх використовують в пробному режимі.  

Як відмічає Bloomberg, Facebook також працює над ще однією новинкою - «розумним» голосовим динаміком для управління домашньою технікою.   

Компанія намагається притягнути до реалізації цього проекту досвідчених співробітників Apple. Раніше деякі фірм представили свої облаштування такого типу. У їх числі динамік Google Home, який працює на основі електронного помічника Google Assistant.   

Обидва пристрої розробляють на базі експериментального виробничого комплексу Facebook під назвою Building 8.   

Як очікується, вони працюватимуть на операційній системі Android. Офіційних підтверджень з боку Facebook з приводу цих новинок доки не поступало.

 

Технології, 02.08.2017 12:27