Фото: ОГП

У зруйнованому будинку мешкали троє дітей: нові деталі ракетного обстрілу Франківщини

Під час ракетної атаки у п'ятницю, 11 серпня, російська армія влучила ракетою у приватний житловий будинок в Івано-Франківській області. Восьмирічний хлопчик загинув.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України:

"Окупанти вдарили по житловому будинку на Івано-Франківщині, загинула дитина — розпочато провадження", — йдеться у повідомленні.

В ОГП зазначають, що близько 10:00 російські військові здійснили обстріли аеробалістичними  ракетами по інфраструктурі Івано-Франківщини. Ракета влучила по території приватного будинку в Коломийському районі, де проживала сім’я з трьома дітьми.

"Внаслідок обстрілу загинув 8-річний хлопчик. Дані щодо інших постраждалих наразі уточнюються. Вибуховою хвилею та уламками частково зруйновано господарську споруду", — розповіли в Офісі генпрокурора.

Зараз на місці події працюють відповідні служби та слідчо-оперативна група.

Додамо, про удар по Івано-Франківщині повідомили голова ОВА Світлана Онищук. За її словами, медики не змогли врятувати постраждалу дитину.

Нагадаємо, у п'ятницю зранку, 11 серпня, по всій території України оголошували повітряну тривогу. Повітряні сили Збройних сил України попередили про ракетну небезпеку у всіх областях через зліт МіГ-31К з аеродрому "Саваслейка" у РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.08.2023 13:53