Facebook випускає дитячий месенджер!

07 ГРУДНЯ 2017 12:16

Питання безпеки та конфіденційності даних користувачів в мережі Інтернет останнім часом обговорюється все частіше. Основний упор творці соціальних мереж роблять на те, щоб захистити підростаюче покоління від небажаного контенту, встежити за поширенням якого фізично дуже складно, повідомляє TrueUA з посиланням на The Verge.  

Не можна також скидати з рахунків і нечистих на руку користувачів, які можуть завдати шкоди дитині.  

YouTube вже запустив подібну платформу для перегляду відеоконтенту і зараз до нього приєднався Facebook, фахівці якого розробили програму Messenger Kids.  

Про те, що Facebook планує випуск дитячого месенджера, ми вже писали раніше в цьому році. Нова платформа призначена для користувачів віком до 13 років і володіє вбудованими функціями батьківського контролю.   

Messenger Kids дозволяє дитині безпечно спілкуватися з членами сім'ї і друзями. При цьому самостійно завести аккаунт не вийде, а для того, щоб дитина поспілкувався з друзями зі школи або сусіднього будинку, їх батьки повинні бути друзями в «великий» версії Facebook.   

Обліковий запис Messenger Kids не прив'язаний до номера телефону.  

Причому, що цікаво, акаунти Messenger Kids і Facebook не прив'язуються один до одного, однак батьки, друзі і члени сім'ї можуть спілкуватися один з одним кожен через свою версію додатка.   

Відсутні в новому додатку також реклама і вбудовані покупки. Messenger Kids має функцію відеозв'язку, стікери, маски і взагалі весь «джентльменський» набір функцій сучасного засобу спілкування.   

Зараз Messenger Kids доступний тільки на iOS, а вихід версії для Android і Amazon Kindle очікується в наступному році.

 

Суспільство, 07.12.2017 12:16