Фото ілюстративне. Джерело: Національна поліція

Випустили сім ракет по об'єкту інфраструктури: з'явилися нові деталі обстрілу росіянами Одещини

Удень 21 липня росіяни завдали ракетного удару по об'єкту інфраструктури у Білгород-Дністровському районі Одеської області. Масштаби руйнувань уточнюються.

Про це розповіла речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк.

"Сім ракет було випущено різного класу по об’єкту інфраструктури в Білгород-Дністровському районі, об’єкт уражено, масштаби руйнування ми уточнимо. Поки що інформації про постраждалих немає", — сказала Гуменюк.

Атаку по Білгород-Дністровському районі підтвердив також голова Одеської ОВА Олег Кіпер. За його словами, обʼєкт, по якому вдарив ворог, є важливим. Він пошкоджений.

Місцевим мешканцям наголошують, що під час оголошення повітряної тривоги необхідно іти в укриття, адже ворог не зупиниться і удари по Півдню, найімовірніше, продовжаться.

Нагадаємо, на світанку 21 липня армія РФ атакувала Одеську область "Калібрами", внаслідок чого є влучання в термінал, де зберігалося продовольство. Це вже четвертий за тиждень обстріл країною-терористкою українського Півдня. Ворожі ракети влучили у термінали з зерном одного з агропідприємств Одеської області. Ворог знищив 100 тонн гороху та 20 тонн ячменю. Також постраждали дві людини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.07.2023 14:58