Фото: depositphotos.com

Starlink впроваджує послуги глобального роумінгу: як підключити

У Starlink почали тестувати новий супутниковий інтернет-сервіс, який дозволить "підключатися практично з будь-якої точки світу". Цей сервіс називається "глобальним роумінгом" або "Global Roaming Service".

Про це повідомляє видання PCMag.

Аби скористатися новим сервісом, потрібно придбати комплект Starlink за $599. Вартість щомісячної абонплати становить $200. Для користування інтернетом під час пересування на транспортному засобі, доведеться придбати термінал Flat High Performance за $2500.

Як пояснюють у компанії, глобальний роумінг призначений для тих, хто "мандрує в місця, де зв'язок буде ненадійним або повністю недоступним". Інтернет забезпечують так звані космічні лазери. Проте компанія попереджає, що сервіс може працювати з перебоями.

У своєму повідомленні для користувачів Starlink зазначає, що вони можуть очікувати на "типову високошвидкісну послугу Starlink з малою затримкою, що переривається короткими періодами поганого зв’язку або взагалі без нього". Але згодом ситуацію обіцяють покращити.

Нагадаємо, американський мільярдер Ілон Маск збудує "ідеальне" місто вздовж річки Колорадо для співробітників своїх компаній в Техасі. На площі приблизно в тисячу акрів розмістяться десятки модульних будинків, басейн, спортивні майданчики та школа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 16.03.2023 17:27