Фото: Сергій Шайхет

Загинула сімʼя: у Миколаєві зросла кількість жертв внаслідок нічної атаки

Кількість загиблих у Миколаєві внаслідок нічної атаки зросла до двох. З-під завалів житлового будинку, по якому влучила ворожа ракета витягнули тіло жінки. 

Про це повідомив очільник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет.

"Станом на 16:35, на жаль, вже двоє загиблих від нічної ворожої терористичної атаки Миколаєва. Поліція на місцях влучань документує наслідки. З-під завалів пошкодженого будинку дістали тіло літньої жінки — дружину загиблого чоловіка, якого дістали з руїн раніше", — сказав він.

За словами Шайхета, пошуково-рятувальні роботи досі тривають.

удар по Миколаєву

Фото: Сергій Шайхет

"Шановні громадяни, якщо ваші близькі або знайомі могли перебувати у пошкоджених будинках і досі не вийшли на звʼязок, зверніться на спецлінію 102 із відповідною заявою", — наголосив поліцейський.

Нагадаємо, у Миколаєві внаслідок обстрілу було серйозно пошкоджено триповерховий будинок — там утворилася величезна вирва й виникла серйозна пожежа. Щонайменше п'ять житлових багатоповерхових будинків, які розміщені поряд, також зазнали пошкоджень (вікна, двері, балкони, стеля).

За другою адресою, за інформацією місцевої влади, зафіксовано пошкодження близько 15 гаражів. Постраждали 18 осіб, до лікарень госпіталізовано дев'ятьох, двох людей (чоловіка та жінку) дістали з-під завалів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2023 17:33