5 головних підсумків 31 туру УПЛ: Верес – символ українського футболу, а Шахтар – чемпіон

14 ТРАВНЯ 2018 15:35

Чемпіонство Шахтаря, мандрівки Вереса, інтригу в боротьбі за ключові місця та інші епізоди, які зробив минулий тиждень, передає TrueUA з посиланням на Football24.  

Верес – символ сучасного українського футболу!  

Ситуація навколо мандрувань Вереса перед матчем у Харкові вражає масштабами своєї ірраціональності. Якщо історія про отруєння – правдива, то виходить, що:  

- професійний клуб Прем’єр-ліги, в якому грають далеко не бідні нерозумні діти, перед матчем проти гранда харчується у забігайлівках;  

- керівництво клубу замість того, щоб звернутись до однієї з клінік Харкова, прийняло рішення їхати з хворою командою через всю країну назад до Львова, не дочекавшись відповіді УПЛ щодо перенос гри, а коли отримало відмову, в той же день погодилось їхати назад з хворими футболістами… п'ять з яких вийшли у старті проти Шахтаря...  

Така історія могла трапитись тільки в Україні!  

Чомусь зовсім не дивно, що в неї втрапив саме рівненський Верес – клуб без власного стадіону, який отримав прописку в УПЛ замість Десни через нібито кращу інфраструктуру, який змінив за сезон вже два тренери та який не потрапить у Євро-кубки через «молодість».   

Здається, Верес був посланий Україні з неба, щоб якомога яскравіше показати весь безлад та ірраціоналізм вітчизняного футболу.  

Шахтар – чемпіон…   

Так чи інакше, проблеми Вереса залишаються проблемами Вереса, не стосуючись Шахтаря.   

«Гірники» не без проблем здолали суперника, набрали 75 очок і стали недосяжними для Динамо.  

Тут би повторити перл Луческу про несправжнього чемпіона, який не переграв свого головного конкурента, однак у Шахтаря ще є остання спроба – у наступному турі донеччани зіграють на виїзді проти Динамо.

 

Спорт, 14.05.2018 15:35