Арестович спрогнозував війну з Росією до 2035 року

11 КВІТНЯ 2022 10:22

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович не виключає, що війна з Росією може тривати до 2035 року. За його словами, за цей період "гарантовані" регулярні військові зіткнення.

Про це він сказав в інтерв'ю Марку Фейгіну, пише TrueUA.

Арестович порівняв нинішню ситуацію з тією, яка була між Ізраїлем і арабами, коли пройшло п'ять воєн, "поки вони зрозуміли, що ці методи не діють, і треба переходити до інших".

"Так буде й у нас. Не знаю, чи знадобиться п'ять, але кілька військових зіткнень до 2035 року нам гарантовані. Це означає по зіткненню кожні два, а можливо п'ять років. І великі зіткнення кожні сім-вісім років", ‒ переконаний експерт.

Тим громадянам, які не готові до такого розкладу, Арестович радить тимчасово покинути Україну.

"Тим, хто до цього не готовий, хто зараз кричить про те, як жити й ростити дітей, потрібна якась інша країна. Тут новий Ізраїль. Тільки масштаби крутіші й страшніші", ‒ сказав він, запевнивши, що не планує відвозити з країни свою сім'ю.

Нагадаємо, днями голова українського уряду Денис Шмигаль повідомив, що Кабмін виділив мільярд гривень із резервного фонду на відбудову звільнених від російських окупантів територій.

Політика, 11.04.2022 10:22