Арсен Аваков: Ми міняємося і довіра до органів МВС постійно зростає

23 ЖОВТНЯ 2017 12:39

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час нагородження військовослужбовців Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та ДСНС, з нагоди Дня захисника України, зазначив, що довіра до правоохоронних органів постійно зростає і це вдалося зроби завдяки ефективним реформам. Про це повідомив під час брифінгу Арсен Аваков, інформує TrueUA.  

«Хочу відмітити за останніми соціологічними опитуваннями, безпрецедентний ріст довіри до кожного із в відомств – до нової поліції, до нацгвардії, до прикордонників, до рятівників. Я вважаю, що завдячуючи зусиллям кожного із присутніх ми маємо цю поступову динаміку вперед. Це фундаментальна, на цьому і буде строїтись наш розвиток, завдяки вашій праці і праці інших громадян України.», – зазначив Міністр внутрішніх справ України Арсена Аваков.

Також він додав, що «такого не було за всі часи української незалежності, нової української незалежності. Що відбувається? Ми міняємось, держава міняється, реформи проходять по суті у кожному із ваших відомств. І нам непросто, ми помиляємось. Інколи падаємо та розбиваємо руки та коліна, але потім піднімаємось та крок за кроком ідемо вперед і це дуже важливо».

Суспільство, 23.10.2017 12:39