Фото: Сумська ОВА

Атака дронів на Суми: зросла кількість загиблих та поранених

Вранці 3 липня росіяни вдарили безпілотними літальними апаратами по центру міста Суми. Станом на ранок вівторка відомо, що три особи загинули, ще 21 — отримала поранення. Раніше повідомлялося про двох загиблих й 19 поранених.

Про це міський голова Сум Олександр Лисенко повідомив у Telegram. В місті оголосили День жалоби.

"Троє загиблих. 21 поранений. Четверо залишаються в лікарнях унаслідок вчорашньої атаки ворога", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 липня президент України Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні наголосив, що Збройним силам нашої країни бракує систем протиповітряної оборони. Він зазначив, що загарбники вгатили по житлових будинках та будівлі Служби безпеки України в Сумах.

Також вночі 3 липня російські окупаційні війська здійснили чергову атаку іранськими дронами Shahed з південно-східного напрямку. Загалом зафіксовано пуски 17 "шахедів". У південних, східних та центральних областях працювала протиповітряна оборона. В результаті знищено 13 ударних БпЛА Shahed-136/131.

Раніше речник Повітряних Сил Юрій Ігнат заявляв, що Росія продовжуватиме обстріли України з використанням ракет та дронів-камікадзе. Відсутність атак на Київ останніми днями не повинна вводити українців в оману.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.07.2023 09:23