Аукціони з продажу деревини відбуватимуться в електронній формі

03 СЕРПНЯ 2017 10:12

Прийнято стратегічне рішення про перехід проведення аукціонів з продажу деревини в електронний формат. Про це повідомив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар під час наради за підсумками роботи лісової галузі у І півріччі 2017 року, яка відбулася в ДП «Сарненський лісгосп» (Рівненська область), інформує TrueUA.

«Можна по-різному ставитися до електронних торгів з продажу деревини. Існують як позитивні, так і негативні відгуки. Однак, ми маємо рухатися у напрямку розвитку та осучаснення процесу продажу деревини на аукціонах. Електронний формат робить цей процес прозорим, відкритим, зменшує різного виду корупційні ризики та можливі домовленості», - підкреслив заступник Голови Держлісагентства.

Зазначається, що з метою забезпечення виробничих потреб деревообробної галузі держави в деревнійсировині аукціони з продажу необробленої деревини заготівлі у IV кварталі 2017 року відбудуться в електронному форматі. Листом Держлісагентства до обласних управлінь лісового та мисливськогогосподарства доведений відповідний графік.

Також доручено забезпечити своєчасне формування лотів, подачу оголошень про час та місце проведення аукціонів та реалізацію інших підготовчих завдань.

Події, 03.08.2017 10:12