Фото: Олександр Ломако / Telegram

Аварія на каналізаційному колекторі у Чернігові: стало відомо, скільки квартир і досі без води

Через аварію на каналізаційному колекторі у Чернігові без водопостачання залишилися тисячі квартир. Ліквідація наслідків аварії триває.

Про це повідомив виконувач обов'язків Чернігівського міського голови, секретар міськради Олександр Ломако.

"Близько 7000 квартир в кількох мікрорайонах перебувають без води і головне завдання — відновити водопостачання в максимально стислі терміни", — наголосив посадовець.

Він зауважив, що наразі фахівці працюють над ліквідацією наслідків аварії. Задіяно 19 одиниць техніки та 39 осіб.

"Очікуємо, що до вечора це завдання буде виконано і вода вже буде в оселях (переважно це верхні поверхи в районах Масани, частково ЗАЗ та Шерстянка). Далі відновлювальні роботи триватимуть, у КП "Водоканал" є кілька варіантів технічного розв'язання питання", — резюмував Ломако. 

Нагадаємо, у Чернігові 4 жовтня сталася аварія на каналізаційному колекторі. У місті було оголошено надзвичайну ситуацію. До того ж було відключено 15 підвищувальних станцій, тобто вище п'ятого поверху вода не подається. Керівники ЖЕКів та ОСББ отримали завдання забезпечити доступ мешканцям багатоповерхівок до приміщень у будинках, де можна набрати воду. До того ж водоканал забезпечує підвіз води у постраждалі мікрорайони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 05.10.2024 18:36