Фото: armyinform.com.ua

"Бавовна" на складі окупантів у Макіївці: у Міноборони повідомили, що вдалося знищити

Сили оборони України вдало знищують ворожі цілі високої пріоритетності. Нещодавній удар по великому складу в тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині не став виключенням.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у своєму Telegram. Посадовиця розповіла, що лише за минулу добу, 5 липня, наші воїни знищили шість складів боєприпасів на Таврійському напрямку.

"Це наша відповідь на лобові штурми ворога. Ми наносимо ефективні, болючі точкові удари, знекровлюємо окупанта, для якого нестача боєприпасів та пального раніше чи пізніше стане фатальною. В сучасній війні логістичні цілі є ключовими", — інформує вона.

Як розповіла Маляр, нещодавній вибух у Макіївці — це приклад ефективної роботи наших артилеристів, які завдали вогневого удару по великому складу окупантів. Зокрема, в цій операції участь взяли й аеророзвідники, які корегували удар.

"Знищено справді великий склад, де зберігалася значна кількість артилерійських снарядів та ракет для РСЗВ БМ-21 "ГРАД", — додала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, у вівторок, 4 липня, у тимчасово окупованій Макіївці Донецької області пролунали потужні вибухи. У повітря злетів склад зі зброєю ворога.

Додамо, на тимчасово окупованій території Запорізької області 3 та 4 липня лунали вибухи. Відомо, що "бавовна" завітала до багатьох населених пунктів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.07.2023 17:38