Скріншот з відео

Бій Усик — Дюбуа: британець розповів, як планує перемогти українця

Український чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик 26 серпня проведе бій проти Даніеля Дюбуа. Британець розповів про свою стратегію на поєдинок

Про це повідомляє Boxing247. Дюбуа налаштований перемогти Усика нокаутом, адже не хоче покладатися рішення суддів. 

"Це буде шанс всього мого життя. Усик — сильний суперник, але він боксує в аматорському стилі. Так, він активно працює ногами й має вольовий характер, але в мене є свій план на поєдинок. Необхідно вийти на ринг та знести суперника. Я завдаватиму величезної кількості ударів: по корпусу, по голові. Я маю пробити захист Олександра, налякати його", — заявив Даніель Дюбуа.

Нагадаємо, експерти абсолютним фаворитом поєдинку вважають українського чемпіона. На перемогу Усика можна поставити з коефіцієнтом 1,13. Виграш Дюбуа оцінюється у 7,80. Варто відзначити, що востаннє Олександр виходив у ринг у серпні минулого року, коли в реванші переміг британця Ентоні Джошуа. Тоді українець захистив усі титули, які відібрав в Ентоні восени 2021 року, а також завоював вакантний пояс журналу The Ring. Дюбуа у своєму останньому поєдинку в грудні 2022 року нокаутував південноафриканця Кевіна Лерену.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 22.08.2023 12:14