Скріншот з відео

Букмекери назвали фаворита чемпіонського бою Усик — Дюбуа

Український чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик проведе бій проти британця Даніеля Дюбуа. Боксери вийдуть в ринг 26 серпня.

Поєдинок відбудеться у польському Вроцлаві на "Тарчинські Арена", а на кону стоятимуть всі чемпіонські пояси, якими наразі володіє українець.

Фаворит бою Усик — Дюбуа

Експерти абсолютним фаворитом поєдинку вважають українського чемпіона. На перемогу Усика можна поставити з коефіцієнтом 1,13. Виграш Дюбуа оцінюється у 7,80. Нічия виставлена з коефіцієнтом 26,00.

На завершення бою Олександра нокаутом приймаються ставки з коефіцієнтом 1,40. Перемога українця за очками — 3,40. Дострокова перемога Дюбуа оцінена коефіцієнтом 12,00. Успіх британця за підсумками суддівського рішення — 23,00.

Варто відзначити, що востаннє Олександр виходив у ринг у серпні минулого року, коли в реванші переміг британця Ентоні Джошуа. Тоді українець захистив усі титули, які відібрав в Ентоні восени 2021 року, а також завоював вакантний пояс журналу The Ring.

Дюбуа у своєму останньому поєдинку в грудні 2022 року нокаутував південноафриканця Кевіна Лерену.

Нагадаємо, український боксер, володар титулу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (17-0, 9 КО) проведе бій зі шведським боксером Ентоні Їгітом (27-3-1, 10 КО). Поєдинок відбудеться в рамках вечора боксу за участі Олександра Усика та Даніеля Дюбуа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 20.08.2023 23:27