Скріншот з відео

Бій Усика та Дюбуа: Ломаченко несподівано "засвітився" в Польщі (фото)

Екс-чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко прибув до польського Вроцлава. Ввечері 26 серпня там відбудеться бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) та володаря пояса WBA World Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).

Про візит Ломаченка на бій повідомив польський журналіст Яцек Янік. Він опублікував фото з українським боксером. Василь Ломаченко є кумом Олександра Усика і вони практично завжди відвідують бої один одного. 

Василь Ломаченко приїхав на бій Олександра Усика та Даніеля Дюбуа

Фото: Luckypunch.net

 

Зазначимо, що титульний бій Олександра Усика проти Даніеля Дюбуа відбудеться на "Тарчинські Арена". Початок поєдинку не раніше 23:30.

TrueUA раніше зібрав усю інформацію про трансляцію та фаворита головного бою року для Олександра Усика

Нагадаємо, що Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Підстава для цього — пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України. Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави тероборони, але покинув службу заради бою проти Джеймена Ортіза.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 26.08.2023 21:29