Скріншот з відео

Бійці "Сталевого кордону" взяли у полон російського розвідника (відео)

На Сватівському напрямку бійці одного з бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону взяли в полон 38-річного російського розвідника. Він був одягнений у форму, яка схожа на українську.

Про це повідомив прес-центр Державної прикордонної служби України.

"Прикордонники бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" взяли в полон російського розвідника на Сватівському напрямку", — йдеться у повідомленні.

При допиті рашист заявив, що раніше працював слюсарем-ремонтником. Його мобілізували у жовтні 2022 року. Спершу він потрапив у танкову бригаду, де будував укріплення на кордоні РФ з Україною у Курській області. Згодом росіянина перекинули у розвідувальний підрозділ та відправили проводити розвідувально-штурмові дії. 

Він проводив розвідувально-штурмові дії й натрапив на мінно-вибухове загородження. Проте після підриву "товаріщі" його кинули. Пораненого евакуювали та надали першу медичну допомогу прикордонники. Тепер він поповнить обмінний фонд полоненими.

Варто додати, що нещодавно бійці "Сталевого кордону" також взяли в полон командира відділення російського підрозділу "Чорна мамба". Він виявився колишнім "зеком". Рашист розповів, що морально-психологічний стан у їхньому підрозділі низький, а мотивацією воювати на території України є винятково грошова складова та зняття раніше накладених судимостей.

Нагадаємо, раніше командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський заявив, що рашисти масово здалися в полон на Таврійському напрямку. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.11.2023 01:29