Фото: Нацполіція

Бив дитину ногами до непритомності: як суд покарав нелюда з Одеси

В Одесі суд покарав чоловіка, який катував дитину. Нелюд отримав 7,5 року ув'язнення.

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

Як йдеться у матеріалах справи, неодноразово судимий одесит приблизно з середини липня до початку серпня 2020 року катував п'ятирічного сина своєї співмешканки. Він залякував дитину й завдавав побоїв.

"Вітчим, нібито "виховуючи" хлопчика, бив його шкіряним ременем із металевою пряжкою, кожні два-три дні примушував дитину стояти в кутку безперервно до чотирьох годин. Іноді залишав пасинка в кутку на всю ніч, тому дитина вимушена була спати на підлозі", — йдеться у повідомленні прокуратури.

За даними слідства, засуджений бив дитину ногами. А одного разу підняв хлопчика та кинув його на підлогу, внаслідок чого малюк утратив свідомість і в нього почалися судоми.

"Щоб привести дитину до тями, відніс її до ванної кімнати, де поливав холодною водою", — йдеться у повідомленні.

Через такі знущання дитина отримала струс головного мозку та численні гематоми голови. Суд визнав одесита винним і виніс вирок — 7,5 року ув'язнення.

Нагадаємо, 12 липня правоохоронці повідомили, що на Прикарпатті мати трьох дітей вбила свого новонародженого сина. Жінка із Коломиї не стояла на обліку вагітних та народила дитину вдома. А після пологів обгорнула немовля одягом та викинула у криницю на власному подвірʼї. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.07.2023 20:43