Фото: Генштаб ЗСУ

Бої на Донецькому напрямку: бригада "Лють" ліквідувала штурмову групу російських десантників (відео)

Російські десантники потрапили під "гарячу руку" українських військових з бригади "Лють". Наші воїни змогли повністю ліквідувати російську штурмову групу.

Відповідне відео з'явилось у Telegram Міністерства внутрішніх справ України.

"Бригада "Лють" Гвардії наступу повністю знищила штурмову групу ПДВ Росії на Донецькому напрямку", — йдеться у повідомленні МВС.

Ситуація на фронті

Протягом минулої доби відбулось 26 бойових зіткнень. 

На Куп'янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону. Противник завдав авіаційного удару в районі Новоселівського Луганської області. 

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі південніше Діброви Луганської області. 

На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах східніше Ступочок та біля Диліївки. 

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки. 

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі міста Мар’їнка. 

На Шахтарському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Новомихайлівки, Золотої Ниви, Макарівки Донецької області.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ. Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах.

Нагадаємо, спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування капітан Валерій Шершень повідомив, що наступальні операції Збройних сил України продовжуються на двох напрямках у Запорізькій області. Водночас тривають ворожі штурми на Мар'їнському та Авдіївському відтинках фронту.

Також речник Генштабу Андрій Ковальов повідомив, що українські військові продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Бійці Збройних сил України закріплюються на досягнутих рубежах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.07.2023 16:59