Фото: аrmyinform.com.ua

"Бояться доповідати": Резніков розповів, як росіяни приховують від керівництва втрату територій

Російські окупанти бояться повідомляти вищому військовому керівництву про втрату територій в Україні. Тому не завжди доповідають "на гору" таку інформацію.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю Financial Times.

За словами очільника Міноборони, українські військові продовжують завдавати непоправних втрат ворогу та повертають під свій контроль захоплені території. Міністр зауважив, що українські військові вже мають "певні досягнення" на фронті, але Генштаб ще не оприлюднив інформацію про них, аби уникнути викриття українських військ.

"Інколи росіяни не доповідають своєму керівництву про те, що вони втратили певну ділянку чи територію. Вони бояться далі доповідати начальству", — зазначив міністр.

Нагадаємо, Сили оборони на сході України 24 червня розпочали наступ на шістьох напрямках одночасно. Українські військові мають успіхи у напрямку Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідного, Кліщіївки, Курдюмівки.

26 червня стало відомо, що українські бійці зачистили плацдарм росіян на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас. Це сталося внаслідок успішних дій штурмовиків.

А 28 червня повідомлялося, що бійці 28 ОМбр Лицарів Зимового походу деокупували Курдюмівську дамбу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.06.2023 12:03