Фото: АТЕШ

Бояться контрнаступу ЗСУ: окупанти мінують завод на півночі Криму

Російські окупанти почали мінувати кримський завод "Титан", що розташований біля міста Армянськ. Це підприємство належить олігарху Дмитру Фірташу, воно займається виробництвом діоксиду титану.

Про це повідомляють у партизанському русі "АТЕШ".

На їхню думку, рашисти вважають, що українські сили незабаром будуть на адмінкордоні з Кримом.

"Це робиться для того, щоб зупинити наступ ЗСУ та звинуватити Україну в "екологічному тероризмі". Гарантуємо, що на це ніхто не поведеться", — йдеться в повідомленні партизанів.


Фото: АТЕШ

Нагадаємо, екс-командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Ходжес вважає, що Україна може звільнити тимчасово окупований Крим вже влітку 2023 року. Однак для цього потрібно, щоб західні партнери продовжили надавати їй допомогу та зберегли санкції проти Росії. 

Відзначимо, крилата ракета великої дальності Storm Shadow дозволить Збройним силам України відкинути російські війська на значну територію і дістати Кримський міст. Її зручність полягає в тому, що вона адаптована до радянських літаків.

Також відомо, що Україна може деокупувати Кримський півострів без бойових дій. У цьому переконаний міністр оборони нашої держави Олексій Резніков.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 12:29