БПП: Телеканал «NewsOne» частина пропагандистської машини Кремля

31 СЕРПНЯ 2018 10:16

Фракція Партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді України вкотре висловлює обурення антидержавною спрямованістю телеканалу «NewsOne», яка стає дедалі антиукраїнською, вдається до маніпулятивних засобів та спотворює реальні факти суспільно-політичного життя України. Динаміка антиукраїнських настроїв на телеканалі останнім часом набуває все більших розмірів і все частіше «NewsOne» ретранслює «темники» Кремля, часто використовуючи для цього представників «5-ї колони».

Остаточним фактом того, що телеканал перетворився на частину пропагандистської машини Кремля стало те, що днями управління телеканалу було передане в руки Андрія Портнова.

Передача українського телеканалу в руки втікача, соратника Януковича, який підозрюється у причетності до злочинів проти учасників Революції Гідності, окупації Криму та у державній зраді – ставить під загрозу національну безпеку України, невід’ємною частиною якої є інформаційна безпека.

Андрій Портнов відкрито висловлював і продовжує публічно виголошувати антиукраїнські заяви, ставить під сумнів європейський вибір українського народу. Численні публічні вислови пана Портнова засвідчують – він є запеклим ворогом незалежності та державності України.

Наступ ворога на інформаційному фронті вимагає від нас жорсткої реакції! Тому депутати фракції Партії «Блок Петра Порошенка» закликають усіх колег по парламенту, особливо тих, хто відстоює європейський вибір України, демократичні принципи побудови українського суспільства, не брати участі у телепрограмах відверто проросійського телеканалу «NewsOne», який очолює зрадник України.

Політика, 31.08.2018 10:16