Британія готується оголосити про заходи у відповідь щодо Росії

14 БЕРЕЗНЯ 2018 10:12

Опівночі за Гринвічем закінчився час, наданий Британією Росії для пояснення причин отруєння Сергія Скрипаля та його дочки.   

Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.  

У середу прем'єр-міністр Сполученого Королівства Тереза Мей попередила про ті заходи, які уряд країни має намір зробити в якості відповіді на драму в Солсбері.  

Посольство Російської Федерації заявило в серії твітів, що незважаючи на прохання повідомити склад нервово-паралітичного газу і допустити до розслідування інциденту фахівців з Москви, офіційний Лондон це проігнорував, і те, що трапилося стало новим приводом для Британії дискредитувати Росію.  

Знову було підтверджено підтримку США свого союзника. Господар Білого Дому повідомив, що Америка стоїть з Британією плечем до плеча, те ж саме Трамп сказав у телефонній розмові з британським прем'єром.  

В якості заходів Сполучене Королівство може вислати дипломатів, бойкотувати майбутній футбольний чемпіонат, заборонити трансляцію російських державних медіа на своїй території, а також заморозити ті фінансові авуари російського походження.

 

Події, 14.03.2018 10:12