Фото: росЗМІ

Росіяни скиглять через нову атаку безпілотників на Брянщину

У вівторок, 19 грудня, у Росії заявили про три атаки безпілотників на Брянську область. В атаці на область місцева влада традиційно звинувачує Україну.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз у Telegram-каналі повідомив, що над регіоном "знищено безпілотний літальний апарат літакового типу".

"Виявлено та припинено третю спробу українських терористів атакувати сьогодні територію нашого регіону. Засобами ППО Міністерства оборони РФ над Брянським районом знищено безпілотний літальний апарат літакового типу. Постраждалих та руйнувань немає. Оперативні та екстрені служби працюють на місці", — написав губернатор.

Тим часом місцеві Telegram-канали повідомляють про звуки вибухів та публікують відео.

Як відомо, останнім часом на території Росії регулярно чують вибухи, після чого фіксують масштабні пожежі. Деякі з них небезпідставно пов'язують з атаками безпілотників.

Нагадаємо, днями міноборони Росії поскаржилось на атаки безпілотників по території трьох областей Росії — Липецької, Ростовської та Волгоградської. Розповідають про начебто "збиття" понад 30 дронів. Своєю чергою, губернатор Ростовської області Василь Голубєв зазначив, що жертв після масової атаки безпілотників на регіон немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.12.2023 12:27