Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Атака дронів на військовий аеродром у Росії: в мережі з'явилися відео з місця події

У ніч на неділю, 17 грудня, безпілотними атакували військовий аеродром у Морозівську Ростовської області Росії. Там базується 559 гвардійський бомбардувальний полк.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси. Момент нічної атаки БпЛА на Морозівськ Ростовської області потрапив на відео.

"За попередніми даними, безпілотники намагалися атакувати місцевий військовий аеродром. Губернатор регіону повідомив, що "велику частину безпілотників знищено, жертв немає", — йдеться в повідомленні.

Згідно з відкритими даними, на військовому аеродромі в Морозівці базується 559 гвардійський бомбардувальний гвардійський полк (військова частина 75392). На аеродромі дислоковані фронтові бомбардувальники Су-24, Су-24М, Су-34.

Загалом атаки безпілотників зафіксували на території трьох областей Росії — Липецької, Ростовської та Волгоградської. Розповідають про начебто "збиття" понад 30 дронів.

"Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації. Чергові засоби ППО знищили та перехопили 33 українські безпілотні літальні апарати над територіями Липецької, Ростовської та Волгоградської областей", — рапортувало зранку міноборони Росії.

Нагадаємо, що за минулу добу українські військові ліквідували приблизно 1 250 рашистів. Таким чином загальна цифра російських втрат на війні в Україні вже перетнула позначку в 346 тисяч осіб. Окрім того, знищено багато ворожих танків, бронемашин, артсистем та іншого.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 09:36