Фото: скріншот із відео

"Були вибухи страшної сили": рашисти зруйнували два під'їзди багатоповерхівки в Херсоні (відео)

Російські загарбники вночі 17 травня обстріляли Херсон. Унаслідок цього зруйновані два під'їзди житлової багатоповерхівки.

Про це повідомили в прес-службі Херсонської обласної військової адміністрації. Зазначається, що обстріл відбувся близько першої години ночі.

"Ймовірно, по будинку завдали ракетного удару. У дев’ятиповерхівці знищено квартири з першого по п'ятий поверхи. Внаслідок влучання почалася пожежа. Займання ліквідували", — повідомляють в ОВА.

На щастя, цивільні люди не постраждали, оскільки мешканців із будинку відселили. 

"О першій ночі почався такий шум, ніби ракети летять. Мабуть, не одна. Були вибухи страшної сили. Я там далі живу, в мене й хата затремтіла", — розповідає місцевий житель.

Нагадаємо, уночі 17 травня росіяни також завдали ракетних ударів по Миколаєву. Російські війська влучили у цивільні об'єкти. Унаслідок цього сталося часткове руйнування автосалону, торговельного центру, а також будівлі на об'єкті промислової інфраструктури.

Днем раніше російські окупанти здійснили восьмий масований обстріл Києва з початку травня. Після ракетної атаки зафіксували падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Попередньо, відомо про трьох постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.05.2023 13:16