Фото: ДСНС

Було 11 вибухів: влада Умані розповіла про наслідки обстрілу міста у ніч на неділю

У ніч на 1 жовтня російські терористи атакували місто Умань Черкаської області. Безпілотники влучили в об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомила мер Умані Ірина Плетньова, передає "Укрінформ".

Зазначається, що під час атаки у місті пролунало щонайменше 11 вибухів. Під вогнем рашистів опинилися зерносховище та колишня нафтобаза.

"Цифру краще знають військові, але ми нарахували 11 вибухів. Загалом були влучання в зерносховище та колишню нафтобазу. Суму збитків зараз підраховують", — сказала Плетньова.

За словами міської голови, збитків зазнало й населення — постраждали 68 домоволодінь, в яких ударною хвилею було вибито вікна, вхідні двері й міжкімнатні двері.

Нагадаємо, вночі 2 жовтня Росія атакувала Україну дронами-камікадзе та керованими авіабомбами. Протиповітряна оборона знищила чотири дрони. Крім того, за ніч ворог застосував 18 КАБів, які були спрямовані на цивільну інфраструктуру та житлові райони. Водночас за даними Повітряних сил, вночі рашисти запустили невелику кількість дронів, щоб розвідати позиції протиповітряної оборони.

Також вночі 2 жовтня у Кривому Розі Дніпропетровської області пролунали вибухи. За даними пабліків, вибухи у місті пролунали близько 02:07 і через п'ять хвилин повторились.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.10.2023 12:59