Фото: ДСНС

Після російської атаки в Умані розгорілась масштабна пожежа (фото)

У ніч на 1 жовтня російська армія атакувала безпілотниками Черкащину. Під час повітряної тривоги ворог поцілив у промисловий обʼєкт  в Умані.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. За даними рятувальників, у результаті влучань виникла пожежа у складських приміщеннях. 

"Рятувальники приборкували полумʼя на загальні площі більше ніж три тисячі квадратних метрів. За попередніми даними, травмована одна особа, її доставили до лікувального закладу", — йдеться у повідомленні.

Також ДСНС для ліквідації наслідків ворожих обстрілів залучила 11 одиниць техніки та 52 рятувальників.

Варто відзначити, що уночі Повітряні сили ЗСУ повідомляли про загрозу обстрілів "шахедами" Вінницької, Кіровоградської, Черкаської областей. Також військові попереджали про загрозу застосування ворогом балістичного озброєння у Донецькій, Запорізькій, Чернігівській, Полтавській. Крім цього, у Харківській та Сумській областях області була небезпека атаки як дронами, так і ракетами.

Нагадаємо, у ніч на 1 жовтня російські терористи атакували безпілотниками Кривий Ріг. Внаслідок ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 08:40