Фото: Нацполіція / ілюстративне

Ворожі влучання у Кривому Розі: вночі Росія атакувала українське місто

У ніч на 1 жовтня російські терористи атакували безпілотниками Кривий Ріг. Внаслідок ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура.

Про це повідомив керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. За його словами на місці атаки сталась пожежа, яку вже локалізували.

"Вночі ворог атакував Кривий Ріг безпілотниками. На жаль, сталися влучання по цивільній інфраструктурі. Є руйнування. Виникла пожежа – рятувальники вогонь локалізували", — йдеться у повідомленні Лисака

Своєю чергою очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук уточнив, що один дрон, який націлили на область окупанти, вдалось збити. Він також повідомив про влучання по інфраструктурі міста, унаслідок якої є руйнування.

Варто відзначити, що окупанти вночі також вгатили по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Пошкоджено лінію електропередачі та газопровід. Під обстрілами артилерії був і Нікополь.

"Обстріляли з артилерії й Нікополь. Били два рази: вночі та на ранок. Інформація про наслідки атак уточнюється. Але, на щастя, обійшлося без жертв та поранених", — додав Микола Лукашук.

За його словами, в інших громадах області ніч пройшла без обстрілів.

Нагадаємо, ввечері 30 вересня в Одесі під час повітряної тривоги пролунали гучні вибухи. Повітряні сили попереджали про рух кількох груп ударних БпЛА з Чорного моря в напрямку області.

Відомо, що вночі 30 вересня російські загарбники атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. За даними військових, усього було зафіксовано близько 40 ударних БпЛА Shahed-131/136. Силами та засобами Повітряних сил було знищено 30 "шахедів" у межах Одеської, Миколаївської та Вінницької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 08:15