Фото: МВС

Ракетний обстріл Кривого Рогу: нові деталі та фото наслідків

Російські окупанти поцілили по одній з адміністративних будівель поліції у Кривому Розі. Внаслідок атаки один правоохоронець загинув.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"Внаслідок російського удару загинув поліцейський. Ще трьох рятувальники ДСНС дістали з-під завалів. Вони у важкому стані", — йдеться у повідомленні.

Загалом поранення отримали 25 людей. Крім того, постраждали розміщені поруч житлові будинки.

"Поліція здійснює поквартирний обхід, щоб перевірити стан мешканців. Тривають рятувальні роботи", — додав Клименко.

обстріл Кривого рогу 8 вересня

Фото: МВС

Нагадаємо, 8 вересня російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області. На місці влучання спалахнула пожежа на площі 200 квадратних метрів. 

Додамо, у ніч на 8 вересня Росія спрямувала дрони-камікадзе типу Shahed на Одесу, Миколаїв та Херсон. Повітряну тривогу оголосили близько 23:45, через 20 хвилин після цього стало відомо про наближення групи ударних БпЛА до міста. Після першої години ночі військові повідомили про рух ще однієї групи "шахедів" в напрямку обласного центру, а також про загрозу застосування "шахедів" в Миколаївській та Херсонській областях — останню групу безпілотників помітили на півночі області, вона рухалась в західному напрямку.

Також військові повідомили про активність ворожої тактичної авіації на Сході України. Повітряні тривоги було оголошено також в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях.

До того ж 8 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по приватному сектору у Сумах. Один будинок зруйновано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2023 10:10