Фото: Telegram Сергія Лисака

Росіяни вдарили по адмінбудівлі у Кривому Розі: є загиблий і багато постраждалих

У п'ятницю, 8 вересня, російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області. Внаслідок атаки одна людина загинула.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, ворожа ракета поцілила у адміністративну будівлю. Наразі відомо про одного загиблого. Крім того, дев'ятеро людей отримали поранення, трьох витягли з-під завалів.

"Зайнялися гаражі. Вогонь охопив 200 квадратних метрів. Інформація уточнюється", — йдеться у повідомленні.

обстріл Кривого Рогу

Фото: Telegram Сергія Лисака

Нагадаємо, у ніч на 8 вересня Росія спрямувала дрони-камікадзе типу Shahed на Одесу, Миколаїв та Херсон. Повітряну тривогу оголосили близько 23:45, через 20 хвилин після цього стало відомо про наближення групи ударних БпЛА до міста. Після першої години ночі військові повідомили про рух ще однієї групи "шахедів" в напрямку обласного центру, а також про загрозу застосування "шахедів" в Миколаївській та Херсонській областях — останню групу безпілотників помітили на півночі області, вона рухалась в західному напрямку.

Також військові повідомили про активність ворожої тактичної авіації на Сході України. Повітряні тривоги було оголошено також в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях.

До того ж 8 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по приватному сектору у Сумах. Один будинок зруйновано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

 

Війна, 08.09.2023 09:53