Фото: соцмережі

Частина Києва залишилися без тепла та гарячої води: що сталося

Мешканці кількох районів Києва залишилися без тепла та гарячої води. На вихідних "Київтеплоенерго" проводитиме необхідні технічні роботи на одному з теплоджерел столиці.

Про це повідомляє "Київтеплоенерго".

Зазначається, що з 06:00 11 листопада до 06:00 13 листопада КП "Київтеплоенерго" проведе технічні ремонтні роботи на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом'янського та Дніпровського районів Києва.

"Необхідність ремонту зумовлена потребою виконати позапланові заходи для підвищення надійності теплопостачання під час проходження опалювального сезону. На період проведення ремонтних робіт постачання опалення та гарячої води буде призупинене", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 листопада у Києві стався прорив труби. Вулицю столиці залило окропом. Зазначається, що прорив теплотраси стався у центральній частині столиці, на вулиці Діловій біля станції метро Олімпійська. Через аварію вулицю буквально залило окропом. Очевидці жартували, що на місці прориву утворилося справжнє "термальне джакузі".

Раніше у столиці на вулиці Велика Васильківська стався прорив водопроводу. Вода піднялася вище за розташовані поруч будинки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.11.2023 11:42