Фото: росЗМІ

Чи може Путін і надалі фінансувати війну: аналіз від естонської розвідки

Російська Федерація зберігає можливість вести війну проти України. Це підтверджує бюджет, який нещодавно затвердив російський президент Володимир Путін.

Про це заявив командувач Центру військової розвідки Збройних сил Естонії Антс Ківісельг, пише ERR.

Представник розвідки наголосив, що Росія збільшила витрати на оборону приблизно на 100%. Водночас РФ у поточному році оборонні витрати збільшила до 100 мільярдів євро.

"Усе це дозволяє Росії продовжувати вести війну в Україні з нинішньою інтенсивністю. Але вона триває коштом значного зниження послуг і добробуту російського громадянського суспільства", — сказав Ківісельг.

Нагадаємо, 1 грудня президент Володимир Путін підписав указ про збільшення чисельності армії Російської Федерації. Штат військовослужбовців Збройних сил Росії збільшиться майже на 170 тисяч осіб

За офіційною інформацією, Путін підписав указ про встановлення штатної чисельності Збройних сил Росії у 2 209 130 осіб, зокрема 1 320 000 військових. Кількість військовослужбовців збільшиться майже на 170 тисяч осіб. Документ опубліковано на сайті Кремля, він набуде чинності з дня його підписання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.12.2023 22:44